420 Magazine Background

I need help!

cipher420

New Member
Did a flush with clearex to switch over to new nutrient brand and afterwards plant hasn't been able to recover . Lower leaves drooping and growth has be stunned. Ph is 5.9 , ppm is 1100 and I've got about 8000 lumens on single plant. Water temp is 20. I've got 2 medium sized airstones in 30 liter res . Running DWC

These are the roots. Not slimy just stained. Was told it could be root bound but is that even possible in dwc
 

Attachments

  • 20180815_135054.jpg
    20180815_135054.jpg
    589.8 KB · Views: 26
  • 20180815_135049.jpg
    20180815_135049.jpg
    519.9 KB · Views: 25
  • 20180815_135041.jpg
    20180815_135041.jpg
    595.4 KB · Views: 26
  • 20180815_135034.jpg
    20180815_135034.jpg
    498.4 KB · Views: 44
  • 20180815_135018.jpg
    20180815_135018.jpg
    602.1 KB · Views: 51
  • 20180813_151213.jpg
    20180813_151213.jpg
    590.4 KB · Views: 24
  • 20180813_151205.jpg
    20180813_151205.jpg
    629.2 KB · Views: 29
  • 20180813_151203.jpg
    20180813_151203.jpg
    616.2 KB · Views: 43
  • 20180813_202752.jpg
    20180813_202752.jpg
    471.6 KB · Views: 34
  • 20180813_202734.jpg
    20180813_202734.jpg
    452.4 KB · Views: 34

cipher420

New Member
I can't remember

You using hydroguard and or z7??

They look dark

Why the clear tube they are in
No hydrogard (canada dont sell it or bring it in) and no z7 . Just been using hygrozyme to help keep root zone clean

It's just sitting there while I change out the res . The roots are not slimy or anything its staining I'm sure.
I just recently did a flush with clearex tjat the only thing I can think of I did different
 
Top Bottom