Results 1 to 4 of 4

Thread: vids

  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SUNNY OZ
    Posts
    27
    Post Thanks / Like

    vids

    Hey can anyone please inform me why i cant view the vids all i get is the text describing it ,such as this listed below,


    <object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xN8YOPS-Vy8"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xN8YOPS-Vy8" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>


    the other week i could just click on the link and away she went

  2. #2
    Administrator 420's Avatar
    Join Date
    Apr 1993
    Location
    California
    Posts
    79,196
    Post Thanks / Like

    Re: vids

    because we found a flaw in allowing you guys to embed html into threads, it is a breeding ground for phishing.

    we are currently working on a solution, please be patient.

    to learn more about phishing, go here
    Phishing - Wikipedia, the free encyclopedia

    thanks for your support!

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    SUNNY OZ
    Posts
    27
    Post Thanks / Like

    Re: vids

    Thanks For That Now I Just Have To Be Patienttttttttttttttttttttt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Lol

  4. #4
    Administrator 420's Avatar
    Join Date
    Apr 1993
    Location
    California
    Posts
    79,196
    Post Thanks / Like

    Re: vids

    they are back on for now, but replies and new posts from members are not allowed...

    only staff will be allowed to post threads and replies will not be allowed...

    we discovered a bug in our software and we are working to resolve the issue...
    a lot of time and energy is going into this process, please be patient as we get through it...

    thanks for your support!